Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömming på österbottniskt vis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Receptet är för två personer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta en ugnsform och lägg i strömmingen så att filéerna överlappar varandra. Häll över citronsaften, blanda samman dillen, öken, senapen, tomatpurén med grädden och salta och peppra, varefter blandningen hälls över fisken i formen. Strö till sist den rivna osten över, och grädda i ugnen ca 20 minuter på 165 graders värme.
  2. Servera med nypotatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.