Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda med smak av kaviar, grädde och sherry

 
Skriv ut

Strömmingen får god sälta av kaviar och spännande smak av sherry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugtnen på 225 grader. Klipp bort ryggfenan och rulla strömmingsfiléerna med skinsidan inåt. Lägg dem irader i en smord ugnsäker form.
  2. Rör ihop grädde, dill, salt och peppar i en skål. Häll det över strömmingsfiléerna så att det täcker.
  3. Stek strömmingen mitt i ugnen 20-25minuter. Servera ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.