Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svärmors plommonmarmelad med kanel

 
Skriv ut

Denna goda marmelad gör jag alltid när det är gott om plommon.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och kärna ur plommonen. Lägg dem och sockret i en gryta. Låt detta stå svalt i ett dygn. Koka därefter upp sakta. Låt marmeladen koka långsamt i 40 minuter. Skaka och skumma många gånger. Certo ska blandas i när marmeladen kokt färdigt. Läs på Certopåsen! Häll på burkar och pudra kanel över när ytan stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.