Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp, lök och köttfärsfyllning

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Till grunddegsreceptet piroger

Ingredienser

Instruktioner

Skiva svampen och fräs den med löken tills svamp och lök börjar ta färg. Lägg i färsen och fräs under omrörning tills färsen grynar sig. Sätt till sojan timjan, salt, peppar och vatten, sänk värmen och låt puttra under lock i 7-8 minuter. Rör ner persiljan och smaka av. Låt svalna, vänd därefter ner osttärningarna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.