Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampsoppa med rostad vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart god soppa

Ingredienser

Instruktioner

Skiva champinjonerna. Bryn vitlöken i olja tills de blir gyllenbruna,ha i champinjonerna, lök och timjan. Fräs i några minuter eller tills svampen blir gyllenbrun. Häll på äppeljuice, buljong och vatten, låt småkoka i 20-30 min. Tillsätt philadelphiaost och mixa den slät. Tillsätt salt, socker och peppar. Fräs den valfria svampen och lägg i botten på tallriken, häll på soppan. Servera gärna med varm brietoast med balsamvinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.