Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk wok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Naturligvis kan du äta denna med ris eller bröd till, själv gillar jag den som den är. Ersätt pepparoten med wasabi om du vill, men minska då mängden till ca 1 msk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kålen. Skala och skär löken i klyftor. Skär köttet i breda strimlor.
  2. Woka köttet i 1 msk olja i en het wok eller panna ca 1 minut under omrörning. Salta lätt och lägg upp på ett fat så länge.
  3. Woka kål och lök i resten av oljan i ca 5 minuter. Salta lätt igen och lägg i köttet.
  4. Blanda yoghurt med pepparrot och salt och servera till woken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.