I dag finns fryst skav på både älg och ren och en viltmästarskav som är en blandning av älg- och hjortkött att välja mellan.
Instruktioner
- Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Borsta och skiva svampen. Skala och klyfta löken.
- Fräs skavet hastigt i 1 msk smör i het panna. Strö över ½ tsk salt. Ta upp på ett fat så länge.
- Stek svampen i 1 msk smör tills all vätska kokat in. Tillsätt löken och låt steka med cirka 3 minuter. Krydda med ½ tsk salt. Blanda i skavet och krydda med timjan.
- Grovkrossa potatisen med en gaffel tillsammans med 2 msk smör. Fördela potatisen på tunnbrödsskivorna och lägg sedan skavblandningen ovanpå.
- Vik ihop och rulla en bit aluminiumfolie runt nedre delen. Garnera med färsk timjan.
Publicerat den
23 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar