Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacokryddad champinjonsås

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

En enkel och snabb sås till pasta eller ris. Receptet kan enkelt anpassas till valfri mängd! Receptet innehåller inget salt då färdiga tacokryddblandningar oftast är väldigt salta. Mängden champinjoner avser en liten konservburk, mängden krydda avser en halv påse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll de avrunna champinjonerna i en kastrull och låt all vätska koka in. Tillsätt kryddan och fräs i smör.
  2. Rör ner crème fraiche och låt det hela bli varmt. Späd eventuellt med lite vätska om man vill ha en "rinnigare" sås.
  3. Servera t ex med ris eller pasta och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.