Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med sparris och lagerblad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mums Zest = rivet skal

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala sparrisen och skär varje i tre delar. Blanchera de vita i ca 4 minuter och de gröna i 2 minuter. Lägg åt sidan.
  2. Värm en panna och klicka i smöret. Fräs vitlök, sparris och lagerblad. Höj värmen, slå på buljong och vitt vin. låt koka ihop lite. Blanda i citronzest.
  3. Häll i nykokt tagliatelle, slunga runt och servera med nyriven eller rullad pecorino.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.