Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorimarinerad kyckling

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Maträtt med rötterna i Indien. Kyckling marinerad i kryddig Tandoori. Väldigt smakrikt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser utom halva yoghurten i en mixer så att det blir en grovkornig marinad.
  2. Efter att ha blandat allt i mixern, så lägger man i resten av yoghurten med en sked i en stor skål.
  3. Sedan lägger man i kycklingdelarna, gnuggar in marinaden och låter det stå i ett par timmar.
  4. Grilla kycklingen tills den är klar och marinaden har satt sig fint i kycklingköttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.