Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorisoppa med kokos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Spännande smaker med tandoorikrydda, kokos och sambal. Klicka gärna i lite yoghurt i soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovhacka löken. Fräs löken och tandoorikryddan i 2 msk olja i ca 3 minuter. Rör ner kokosen.
  2. Blanda i tomater, vatten och fond. Låt koka i ca 10 minuter.
  3. Mixa soppan nästan helt slät med stavmixer. Tillsätt socker, apelsinskal och sambal oelek. Smaka av med sesamolja och 1 tsk salt. Värm soppan och servera med en klicka yoghurt och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lytta 22 december 2009

    God Mat att njutas :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.