Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakilax med grönsakswok

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett recept från Fredrik Paulúns nya bok.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela laxfilén i två delar. Stryk på teriyakisåsen och strö sesamfrön på varje sida. Lägg i en ugnsfast form. Stek i mitten av ugnen på 200 graders värme, ca 15 minuter.
  2. Koka riset under tiden. Strimla paprikan och zucchinin i ca 5 centimeter långa strimlor. Dela broccolin i små buketter.
  3. Hetta upp oljan i en panna och fräs grönsakerna under omrörning i några minuter. Blanda i vinägern. Servera grönsakswoken varm till laxen och riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.