Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakisås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Teriyaki är japanska och består av orden teri, som betyder glansig, och yaki, som betyder grillad. Teriyaki penslas traditionellt på grillat och kan också användas som sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här 1. Skär ner rotfrukterna i centimeterstora tärningar och blanda med resten av ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt sjuda på låg temperatur i 2 timmar.
  2. 2. Red eventuellt av med maizena.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bettanbom 29 juli 2010

    En väldigt god och bra sås :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.