Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk biffsallad och papaya

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Matig sallad med thailändsk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressingen: Klyv chilifrukterna på längden, ta bort det mesta av kärnorna, det får gärna vara några kvar som ger lite sting i dressingen. Blanda ingredienserna till dressingen.
  2. 2 Klyv gurkan på längden, skrapa ur kärnorna och skär gurkan i tunna strimlor. Strimla sockerärterna tunt. Dela papayan, ta bort kärnorna och skär köttet i mindre bitar.
  3. 3 Lägg upp sallad, gurka, sockerärter, papaya, örter och purjolök.
  4. 4 Fördela rostbiffen på salladen, ringla över dressingen och strö på nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.