Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk fläskfiléwok med röd curry

 
Skriv ut

supergott kan jag säga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Blanda limejuice, fisksås, soja och farin i en skål. Lägg strimlad fläskfilé i marinaden och ställ den åt sidan.
  2. Strimla grönsakerna, skär rödlöken i klyftor, pressa vitlöken, riv ingefäran, finhacka koriandern. Hetta upp oljan i en panna och tillsätt vitlök, ingefära och röd curry och fräs ca 30 sekunder. Woka grönsakerna i den heta pannan, lägg dem åt sidan och håll dem varma.
  3. Häll av marinaden och woka fläskfilén till den är klar och blanda samman allt. Servera med jasminris eller basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.