Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu-mousse med likörespresso och savoiardikex

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Krämig mousse på vit choklad tillsammans med kex och likör på sidan av. Tiramisu betyder "pigga upp mig"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Värm 1 msk av grädden i en liten kastrull. Lägg ner chokladen, ta från värmen och rör om tills chokladen smält. Blanda mascarponen med den smälta chokladen. Låt svalna.
  2. Vispa resten av grädden fast och blanda den med krämen. Fördela i portionsglas och ställ i kylen 2 timmar.
  3. Blanda iskall espresso med likör eller baileys. Häll upp i små koppar eller glas.
  4. Pudra kakao över moussen. Servera mousse och kaffe på ett fat tillsammans med kexen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.