Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tom ka gai thailändsk kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god soppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden och kokosflingorna. Låt stå en stund för att dra och sila sedan av den.
  2. Smält smöret i en kastrull och fräs kyckling, chili, vitlök, ingefära och champinjoner utan att det tar färg.
  3. Häll på buljong och kokosgrädden. Lägg i limeskal. Låt soppan koka på svag värme i 10 – 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.