Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och mozzarellafylld filé.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbara smaker som passar utmärkt ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en skåra i varje filé. Vik ut och banka ut dem lätt. Strimla de soltorkade tomaterna. Fördela mozzarellan och tomaterna på filéerna. Strö över basilika. rulla samman och bind ihop med snöre eller fäst med tandpetare.
  2. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Lägg dem i en ugnsfast form. Stek dem färdiga i ugnen ca 20 min.
  3. Ugnsbakad potatis: Skär bakpotatisarna i drygt 1 cm tjocka skivor. Lägg dem i en ugnsfast form och klicka över smöret. Baka i ca 20 min och strö sedan över saltet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.