Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och oreganoköttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Toppengoda och härligt stora och "smala" köttbullar med tomathack och oregano.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta potatisen och dela den i halvor. Krydda potatishalvorna med salt och lägg dem i en långpanna. Stek i mitten av ugnen cirka 30 min.
  3. Blanda färsen med salt, peppar och oregano. Hacka tomaterna grovt och blanda ner dem. Rulla färsen till 16 stora köttbullar. Bryn dem runtom i smör-&rapsolja i en stekpanna. Fortsätt steka på medelvärme cirka 10 min.
  4. Servera med gräddfil, ugnsbakad potatis och sallad.
  5. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.