Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatbröd med hasselnötter

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett härligt ljusrött bröd, bakat på mix och smaksatt med tomater gånger tre- soltorkade tomater, tomatpuré och färska körsbärstomater. 164 kalorier/ brödbit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka soltorkade tomater och hasselnötter grovt. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Blanda brödmixen enligt anvisning på förpackningen, men tillsätt även tomatpuré och honung i degvätskan.
  2. Forma degen till två runda bröd, stick ner rosmarinkvistar och tomathalvor i bröden. Strö över flingsalt. Jäs och grädda enligt anvisningar på förpackningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.