Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisktartar med lime- och ingefärsvinägrett

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Blanda samman tonfisk och vinägretten precis innan den ska serveras så att tonfisken behåller sin röda färg. Den vitnar snabbt när den blandas med citrus.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allaingredienser till vinägretten i en mixer och kör till en jämn och slät dressing.
  2. Servering: skär tonfisken i ½ cm stora tärningar. Blanda den med dressingen. Lägg upp på knäckebröd, garnera med gurka och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.