Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torkad svamp - grundrecept

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har fått ett tips på att man kan blanda i köpt svamp och sen blanda ut det med den torkade så att det blir drygare och kanske blir en liten mildare smak på såsen. Först så låter man den torkade svampen ligga en stund i lite vatten som sen silas av och sen så följer man receptet enligt anvisningarna.

Ingredienser

Instruktioner

Smula sönder svampen i en kastrull. Häll på vatten så att det täcker ordentligt. Koka på svag värme 10-15 minuter. Krydda. Använd svampen till soppor, stuvningar mm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.