Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Min mors goda recept som jag ätit sedan jag var liten

Ingredienser

Instruktioner

Sätt igång ugnen på 175 grader. Lägg i de fryst torskblocken i en ugnssäker form. Blanda grädde, kaviar, dill och mosa i buljongtärningen. I med vitpeppar , blanda ordentligt med en visp och smaka sedan av. Ha i mer eller mindre efter behag. Obs salt behövs ej! Häll sedan gräddblandningen över fisken. Dela eller klyfta tomaterna och lägg dem bredvid fisken i grädden. Gräddas i mitten av ugnen i ca 50 -55 minuter! Servera gärna med potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • limikael 29 augusti 2016

    Skriv gärna hur länge fisken ska vara i ugnen, då blir det lättare att följa receptet...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.