Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskfilé med gräddig mussel- och persiljesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och lättlagad samt lyxig fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka musslorna och finhacka schalottenlöken. Stek i smör utan att det tar färg. Smula över fiskbuljongen. Tillsätt musslor och grädde och låt puttra en liten stund. Smaka av med citron, salt och peppar. Tillsätt persiljan.
  2. Skär fisken i bitar och koka varsamt i lättsaltat vatten, ta upp med hålslev. Servera fisken med musselsås och kokt potatis. Dekorera med citron och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.