Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffel

 
Skriv ut

Detta behövs till 2 stänger och 10 småbitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält blockchokladen och grädden på svag värme. Rör slät och blanda i spriten. Låt svalna så att tryffeln går att hantera. Dela den i 3 delar och forma dessa till längder.
  2. Tryffel med marsipan: Kavla ut mandelmassan och svep den om den ena tryffelrullen. Kyl och glasera med smältchoklad och strö på apelsintärningarna. KYL!
  3. Tryffelstång med viol: Bred smält choklad över nästa tryffelstång. Strö på violkross. KYL!
  4. Tryffelbitar: Skär sista tryffelrullen i bitar och forma dess till bollar. Doppa dem i smält choklad. Garnera med mimosa eller mandelspån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.