Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffelkaka

 
  • Serverar: 100 portioner
Skriv ut

Smakar otroligt gott, söttma med sting av chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan och rör i hop med ägg, äggvitor och cacao. Bred ut smeten i en smord och mjölad långpanna. Grädda kakan på 175 grader i ca 20 minuter.
  2. Till fyllningen Hacka chokladen grovt. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädden och koka upp försiktigt. Rör ner chokladen till en smidig massa. Smak sätt med chili efter egen smak.
  3. Bred ut smeten över botten och ställ den kallt i ca 3 timmar. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.