Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tuppfilé med whiskysås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Suveränt gott och samtidigt lättlagat! Tuppfilé kan dock vara svårt att få tag på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela de färska tuppfiléerna, antingen på längden eller i lite tjockare skivor.
  2. Lägg dem i en ugnsfast form, blanda ihop övriga ingredienser och häll över.
  3. Ställ in i ugn och stek på 200 grader i 30-40 minuter.
  4. Pressad potatis är jättegott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Elbarne 20 september 2011

    Den här rätten var verkligen enkel, och så roligt att ha whisky i! Annorlunda! Det blev gott också, men tyvärr skar sig såsen, vilket ledde till att det såg oaptitligt ut. Därav det lägre betyget.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.