Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tysk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillat och potatissallad, visst är det en lyckad kombo!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vinägrett: Blanda ingredienserna i en skål. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  2. Skiva eller dela den skalade och nykokta potatisen och lägg den försiktigt på ett salladsfat. Droppa lite av vinägretten över potatisen, plasta in och ställ i kylen, gärna över natten. Skiva och hacka rödlök, skiva purjon fint och tillsätt allt. Häll över resten av vinägretten, dillen och blanda försiktigt så inte potatisen går sönder. Smaka av. Strö lite flingsalt över strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.