Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsbakade rödbetor med chevre

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Gott som förrätt, tillbehör på buffebord osv

Ingredienser

Instruktioner

Blanda olivolja, balsamvinäger, rosmarin, citrontimjan, honung, flingsalt och svartpeppar. Koka rödbetorna mjuka i vatten. Ca 20-30 min beroende på storlek. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda rödbetor och örtblandningen och lägg i en ugnsfast form. Lägg osten i skivor över betorna och gratinera i ugnen tills osten smält. Lägg salviabladen på en plåt och rosta dem i ugnen. det tar bara några sekunder, så håll koll! Ringla lite honung och strö över flingsalt. garnera med salviabladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.