Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsstekt rödbeta med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott tillbehör till tex lax. Vegetarisk måltid tillsammans med råris och haricots verts.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rödbetorna och tärna i 1x1 cm. Lägg i ungsform med olja, 175 grader ca 30 min.
  2. Kontrollera hur klara bitarna är med sticka, de ska vara något hårda men gå att sticka igenom med en sticka.
  3. Dela fetaosten i 1x1 cm stora bitar och lägg på rödbetorna. Låt stå inne i ugnen någon minut så de smälter något. Servera direkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kvarnbo 29 december 2010

    Ugnstekt rödbeta på bädd av ruccola sallad och getost är en höjdare! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.