Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Välfyllda chokladkakor

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Chokladkakor med valnötter, russin och mycket choklad. Kakorna gör väl värda namnet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en 20x20 cm form med olja och täck bottnen medsmörpapper.
  3. Smält smöret och den mörka chokladen över ett vattenbad och rör om tills blandningen är jämn. Ta av från plattan och låt svalna.
  4. Häll i socker, rör om tills det löst sig och vispa i äggen och vaniljsocker. Vänd ner mjölet, kakaon, valnötter, russin och chokladen och häll alltsammans i formen.
  5. Grädda i ugnen i 35-40 minuter.
  6. Låt kakan svalna i formen, ta ur den ur formen och skär den i kvadrater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.