Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens smidigaste paj-, pirog-, pizzadeg

 
Skriv ut

Hittade detta recept när jag bläddrade i en bortglömd kokbok i sommarstugan. Blev väldigt förvånad över hur enkel och smidig degen blev, kändes som det var för bra att vara sant. Vågade därför inte hoppas så mycket på smaken och konsistensen. Men oj vad överraskade vi blev hela familjen när vi smakade och kom fram till att det var den godaste vi smakat. Att testa är nästintill ett måste. Du kommer vilja göra det om och om igen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp mjölet i en skål. Smula sedan ner margarinet. Tillsätt kesella och arbeta ihop till en deg. Låt degen vila i kylen i 30 minuter. Baka ut i önskad form.
  2. Ugnstemp. 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.