Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsbrownies med hallon- och vaniljgrädde

 
Skriv ut

Här används inte vanlig blockchoklad utan här satsas det på en bättre mörk choklad med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Smörj en långpanna.
  2. Smält smöret i en kastrull på låg värme och häll sedan i chokladen. Rör om tills blandningen blir en jämn smet. Var noga med att smeten inte kokar.
  3. Vänd ner socker och mjöl i kastrullen och tillsätt sedan ett ägg i taget. Avsluta med att hälla i valnötterna.
  4. Häll smeten i långpannan och grädda i 10-15 minuter.
  5. Skär kakan i fyrkantiga bitar.
  6. Vispa grädden och blanda ner krossade hallon, smaksätt med vaniljsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.