Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljmarinerade apelsiner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kesella vanilj med lite rivet apelsinskal är perfekt tillbehör till de vaniljkryddade apelsinskivorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala apelsinerna med kniv så att allt det vita kommer bort. Skiva dem och lägg i en skål.
  2. Låt vatten, socker och snittad vaniljstång koka ca 10 minuter i en kastrull. Sila den varma marinaden över apelsinskivorna. Låt stå ca 1 timme.
  3. Blanda Kesella och apelsinskal och servera det till apelsinerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.