- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Annorlunda panering med parmesanost blir jättegott, mör kyckling och knaprig panering! Här framkommer verkligen smaken av de goda råvarorna.
Instruktioner
- Värm grillen i ugnen till medium och lägg aluminiumfolie på ett ugnssäkert fat.
Vispa äggvitan, blanda i lite salt och peppar och lägg på en tallrik. Häll parmesanosten på en annan tallrik.
Doppa kycklingen först i äggvitan och sedan i osten.
Grilla den panerade kycklingen i 10-12 minuter, vänd en gång tills den har fått färg och är knaprig.
- Under tiden, koka potatisen i 10 minuter, lägg i de frusna ärtorna under koktidens sista 3 minuter. Häll av vattnet.
Blanda grönsakerna med spenatlöven, vinäger, olja och salta och peppra efter smak.
- Lägg upp grönsakerna på 4 varma tallrikar och lägg kycklingen ovanpå.
Publicerat den
23 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar