Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårkyckling med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Annorlunda panering med parmesanost blir jättegott, mör kyckling och knaprig panering! Här framkommer verkligen smaken av de goda råvarorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm grillen i ugnen till medium och lägg aluminiumfolie på ett ugnssäkert fat. Vispa äggvitan, blanda i lite salt och peppar och lägg på en tallrik. Häll parmesanosten på en annan tallrik. Doppa kycklingen först i äggvitan och sedan i osten. Grilla den panerade kycklingen i 10-12 minuter, vänd en gång tills den har fått färg och är knaprig.
  2. Under tiden, koka potatisen i 10 minuter, lägg i de frusna ärtorna under koktidens sista 3 minuter. Häll av vattnet. Blanda grönsakerna med spenatlöven, vinäger, olja och salta och peppra efter smak.
  3. Lägg upp grönsakerna på 4 varma tallrikar och lägg kycklingen ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.