Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm choklad enligt Jan Hedh

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna choklad bjöds vi på när vi efter en kurs med Jan Hedh gjorde ett studiebesök hos honom. Mycket lyxig, god och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

Dela vaniljstången och skrapa ur fröna, lägg stång och frön i en kastrull. Häll i mjölk, vispgrädde och lägg i kanelstänger och salt. Koka upp och vispa hela tiden. Plocka upp vaniljstång och kanelstänger. Lägg i den hackade chokladen, mixa. Red av med maizena utrörd i vatten, smaka av med råsockret. Servera med en klick vispgrädde och pudra över lite god kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.