Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm sallad med vitost och brysselkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matvete passar utmärkt att blanda ner i sallad, som i den här ljumma, juliga varianten med smak av apelsin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela brysselkålen i halvor. Bryn kålen i smör i en stekpanna ca 3 minuter. Hacka mandeln grovt och rör ner i matvetet. Salta, peppra och häll över apelsinsaft. Lyft upp osten ur oljan och toppa salladen med ost, tranbär och rivet apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.