Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma äpplen med kanel- och kexfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Kärna ur äpplena och sätt dem tätt i en ugnsfast form. Smula kexen och hacka hasselnötterna. Blanda med smöret, sockret och kanelen. Tryck ner blandningen i hålen i äpplena. Tryck ner en kanelstång i varje äpple. Ringla lite sirap över. Sätt in i ugnen i ca 20-30 minuter.
  2. Servera med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.