Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårrullar med fläskfilé och dipsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lika goda kalla som varma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Strimla och bryn fläskfilén i oljan. Tillsätt morot, lök, purjolök, och svamp och låt fräsa med tills vätskan kokat bort. Krydda med salt, peppar och socker. Låt svalna. Blanda ner koriandern.
  2. Dela filodegsarken till ca 20*20 cm. Gör en vårrulle i taget. Lägg dubbla filodegsark och lägg en klick ca 2 msk, kött och grönsaksröra i mitten. Vik över och vik in kanterna. Rulla ihop och pensla med smält smör. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Stek mitt i ugnen 8-10 minuter eller tills vårrullarna blivit gyllenbruna. Servera med dipsås.
  3. Blanda alla ingredienserna till dipsåsen och mixa med en mixer eller en matberedare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.