Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varvad dessert med bär och biskvier

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Har du inte nog många glas? använd olika, eller ta små kaffekoppar istället. Det blir jättesnyggt! Ställ gärna på en bricka så blir det extra fint.

Ingredienser

Instruktioner

vispa färskost, crème fraîche och grädde fluffigt. Smaka av med vaniljsocker eller vaniljstång och ev lite honung om man vill. Varva biskvier, bär, kolakräm och vaniljfluff i fina glas. Garnera med mynta eller citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.