Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk chili med tortillabröd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Plocka fram chilin, sätt på lite rock´n´roll, blues eller country och dröm dig till Mexiko!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lökarna. Fräs i lite olja på medelvärme. Kärna ur och skär paprikan i bitar, fräs tillsammans med löken. Tillsätt kikärter, kidneybönor och krossade tomater. Lägg i vitlök och chili eller chipotlepasta - rör om. Koka upp och låt sjuda i några minuter.
  2. Garnera med bladpersilja. Servera med tortillabröd och gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.