Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk färssås med morötter, svamp och majs

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den här vegetariska färssåsen brukar jag göra när de andra i sällskapet ska äta köttfärsås. Passar jättebra till alla pasta och även till ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka löken och bryn den lätt i en stekpanna.
  2. Lägg i färsen i stekpannan och stek den några minuter, häll i de krossade tomaterna och rör om.
  3. Pressa vitlöken och riv morötterna.
  4. Blanda i morötter, vitlök, majs och champinjoner i såsen och låt puttra ett tag.
  5. Häll i matlagningsgrädde ( efter behag). Låt puttra ett par minuter till.
  6. Salta och peppra och ha eventuellt i lite soja för smakens skull.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.