Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild färspanna med gelé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen i en het stekpanna med olja. Salta och peppra.
  2. Skala och strimla löken, skala och grovriv moroten och palsternackan, skala och hacka vitlöken. Stek lök och rotfrukt med färsen 3–4 min. Rör då och då. Rör i tomatpuré.
  3. Tillsätt fond, vatten, grädde och rönnbärsgelé. Koka ihop till en ”krämig” konsistens.
  4. Häll av svampen, vänd ner den och persiljan. Låt allt bli varmt. Servera med pressad potatis och rönnbärsgelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.