Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och mustig gryta. Kycklingen kan bytas ut mot oxgrytbitar för att få ännu mera vild smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar, krydda och stek dem tills de får färg. Skala och hacka löken, låt den steka med kycklingen.
  2. Blanda creme fraiche, vin, vatten, fond, soya, rosmarin och krossade enbär i en traktörpanna. Lägg i kyckling och lök. Låt puttra under lock ca 15 minuter. Red av med maizena om såsen verkar för tunn.
  3. Strö över lingonen. Om de är djupfrysta låt dem tinas upp i såsen före serveringen. Servera med lättkokta grönsaker, pressad potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.