Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinkokt kyckling med tomat- och basilikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i smör eller margarin. Tillsätt vin, buljongtärning och vatten. Hacka lök och paprika och låt koka med kycklingen.
  2. Koka pastan.
  3. Lyft upp kycklingen och vispa ner crème fraichen. Red av mad maizema utrört med lite vatten. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera kycklingen på pastan och ringla över såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.