Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladcheesecake med jordgubbar

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Ännu en underbar skapelse med pecannötter....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Smält smöret. Hacka nötterna. Rör ihop allting, och bred ut i en smord springform, min är 24 cm i diameter. Grädda på 175° i ca 22-25 minuter eller tills den är ljust gyllenbrun. Ta ut och låt svalna helt.
  2. Fyllning: Smält chokladen. Rör ihop socker och cream cheese, och rör ner den smälta chokladen. Vispa grädden till mjuka toppar - inte för hårt! - och vänd ner. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen. Låt stå i kylen i minst tre timmar.
  3. Topping: Skär av bladfästet på jordgubbarna, välj de som är mest jämna i storlek och fördela på tårtan i ett fint mönster.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.