Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladkaka - diabetiker

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Bryt chokladen i bitar och smält i vattenbad. Smält smöret i en kastrull på låg värme. Rör Canderel strö och Kesella till en jämn smet. Tillsätt choklad, smör och citron. Blanda mjöl, salt, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten.
  2. Grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 30-40 minuter.
  3. Kakan ska vara fast men lite kladdig. Låt svalna något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.