Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med blueberry swirl

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig mousse med härliga blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i vattenbad. Vispa grädden och vänd ner choklad, crème fraiche och socker i grädden. Mosa de tinade blåbären och varva dem med moussen i en spritspåse.
  2. Lägg ett par amerikanska blåbär i botten på fyra portionsglas eller skålar och fyll upp med chokladmousse. Låt moussen stelna i kylskåp ca 1 timme.
  3. Toppa med de resterande amerikanska blåbären och en bit kaka vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.