Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med fruktsalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En mumsig efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad. Blanda den smälta chokladen med kesellan, rör ner grädden. Fördela smeten i 8 glas och ställ i kylen att stelna minst 2 timmar.
  2. Skala och kärna ur frukten och skär den i små tärningar. Blanda med mynta och socker (eller honung) och ställ i kylen. Skeda salsan över moussen strax före servering. ( istället för mango, nektariner o persikor använde vi frysta hallon o blåbär)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • festmaten 18 oktober 2008

    Detta recept har jag sen tidigare, det är sååååå gott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.