Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med hallonsås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Helt rätt kombination med Vit Choklad och Hallon. Perfekt avslutning på en god middag

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Smält Chokladen i Mikro eller Vattenbad 2. Vispa grädde, inte för fast utan "lagom". 3. Blanda ner grädden och kesellan i den smälta chokladen utan att blanda för mycket. 4. Spritsa ner i små dricksglas eller liknande och låt stå kallt ca 30 min. 5. Kör de tinade hallonen i matberedare tillsammans med socker tills det blir en sås. Passera genom en fin sil och toppa moussen, nu avsvalnad, ganska generöst.
  2. Låt stå kallt till servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.